Andre siger

Tina

Jeg startede C9 forløbet med Tina for at få styr på dårlige madvaner, sukkertrang og overspisning da målet er et vægttab inden min kærestes og mit forestående bryllup. Tina har været en enormt vigtig faktor for min succes og selverkendelse! Jeg er nu klar over hvad der skaber succes i mit liv og skaber en sundere og slankere livsstil. "Dét du gentagne gange siger til dig selv BLIVER sandheden!!" Og det gør det! Jeg glæder mig hver dag til at imponerer mig selv endnu mere og bevise at jeg kan hvad jeg vil! Tusind tak for hjælpen Tina - du har sat de rigtige tanker igang hos mig og C9'en har gjort min krop klar til min sunde livsstil! Knus Tina

 


 

Man bliver hvad man spiser !!! – 

MogensJeg er overbevist efter først at have prøvet Forever Living´s C9 og bagefter fortsat med F1 programmet nu i 2 måneder, hele perioden med coaching og motivering fra Tina, samt varieret motion næsten dagligt.

Resultatet for mig er et vægttab på indtil videre 11 kg, masser af ”tabte” cm målt forskellige steder på kroppen bla. 14 cm omkring maven, meget mere energi og lyst til motion, og ikke mindst mere tilfredshed med den krop jeg dagligt skal se i spejlet. Også et væsentligt fald i blodtryk og kolesterol er de mere ”lægelige” forbedringer som Aloe Vera produkterne i C9/F1har betydet for mig.

Min historie er, at jeg som 46 årig, desværre vægtmæssigt var nået til et stade, hvor der var behov for ændringer, vægten lå tæt på de 100 kg, og mit BMI var absolut ikke aldersvarende. Jeg har altid dyrket meget motion, men selv dette kunne ikke længere holde vægten nede. Jeg havde brug for en ”Livstilsændring” og en ændring af hvad og hvor meget jeg spiste. 

Kickstarten til denne livstilsændring fik jeg sidst i februar 2016, da jeg hørte Tina fra Forever Living Nordjylland, fortælle om Aloe Vera produkterne og specielt C9 med mulighed for at skylle kroppen igennem og få fokus på sunde madvarer. 

Tina´s engagement og hendes erfaring med Aloe produkterne overbeviste mig om, at dette kunne være vejen for mig til varigt vægttab og ændrede spisevaner. Så denne aften i februar 2016 blev ”startskuddet” til en livsstil.

Sammen med min kæreste delte vi en C9, og det at være 2 til at følge både C9 og F1 kan klart anbefales. Vi kunne med det samme registrere vægttab og reduktion i cm målt forskellige steder på kroppen, og for mit vedkommende især omkring maven. Vi var derfor begge topmotiverede efter de 9 dage med C9, til at fortsætte på F1 programmet, og med denne også det øgede fokus på mængden af kalorier, som vi spiser. 

Så det at spise sundt og spise meget frugt & grønt, er nu blevet en fast prioritering, når menuerne skal sammensættes. Men specielt en frugt smoothie, lavet af frosne bær, tranebær, ingefær og med Forever Lite Ultra til både morgen- og middagsmad er blevet et kæmpe hit, da det giver masser af mæthedsfølelse, masser af energi og samtidig smager godt.

F1 programmet giver mig stadig et vægttab næsten hver uge, nogle uger lidt mindre og nogle uger lidt mere. Vi har hjemme hos os indført vores eget ”måleskema”, hvor vi hver lørdag morgen fører de ”nye” tal for både vægten og cm. målt 8-10 steder på kroppen. På den måde er der gået motivation i at forbedre tallene, og således holde fast i vores livstils ændring. 

Dette har virket for mig, og det giver så meget ny motivation, når målsætninger nåes, og nye mål kan sættes. For mig er livstils ændringen blevet permanent, og nu med fokus på hvad og hvor meget jeg spiser, suppleret med Forever Livings produkter. 

Med venlig hilsen 
Mogens Steen Pedersen
Projektchef & familiefar

 


 

Tina fra DenIVe.dk har været tilknyttet Den Lille Vuggestue på Landet i 2015.
Vi har fået indsigt i os selv, både personligt og fagligt. Vi har lært vores styrker at kende og blevet opmærksomme på, hvilke der træder mere i kraft end andre.

Den lille vuggestue på landet

Vi har gennem forløbet fået ejerskab i institutionen og har fundet et fælles mål og værdier for vores arbejde. Der er kommet en åbenhed og tydelighed
blandt personalet og kommunikationen internt og eksternt.

Vi fortsætter den positive udvikling og gør brug af de redskaber vi har tilegnet os gennem forløbet med Tina fra Den Indre Verdensmester.

Kærlig hilsen personalet i Den Lille Vuggestue, februar 2016.

 


 

 

Trine VMin deltagelse på coachkurset Den Indre Verdensmester, gav mig utrolig mange ting med i bagagen! Tina formår at drage en med og fange en 100%! Hun er nærværende og lyttende og giver utrolig meget af sig selv! Et kursus jeg aldrig vil være foruden og fortsætter på modul 3 og 4 i 2016. Trine Valentina Friis-Hansen.


 

 

 


 

Evaluering af Coach kursus modul 1 & 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Mette Horsted

Jeg hedder Mette. Jeg er uddannet sosu-hjælper og arbejder som dette. I mit job har jeg følt jeg manglede nogle redskaber til at tage hånd om forskellige opgaver, og til at ruste mig selv og mine kolleger til den travle, og til tider stressede hverdag vi har.  Så jeg har deltaget i Coaching-kursus, modul 1+2 hos DenIve i november/december. Min bedste beslutning længe. Jeg har været på opdagelse i mig selv, og fundet ud af så meget mere jeg kan give - både mig selv og andre. Jeg er allerede så småt begyndt at bruge redskaberne i mit job, og er SÅ glad for det! Jeg glæder mig allerede til at tage modul 3+4 i januar og februar!

 

 


 

Cristina Klastrup

Jeg tog dette coachkursus med henblik på at blive bedre til at coache mit team. Har fået nogle gode redskaber med mig, så nu skal jeg bare i gang med at bruge det i praxis. TIna er meget proffesionel og formår at formidle budskabet, så alle forstår det.

 
Cristina Klastrup, Business Coach

 
 

Nina SvendsenCoachkurset modul 1 og 2 har løst op for nogle selvskabte forhindringer inde i mig, kurset har givet mig redskaber og metoder til både at hjælpe mig selv og andre, til at få sat flow i en positiv udvikling. Hilsen Nina Svendsen, Lemvig.

 

 

 

 


  

Jeg har været på Tina’s coach kursus – Den Indre Verdensmester modul 1 og 2. Det har været en vild rejse og det fortsætter, også selvom jeg er færdig på kurset. At været med på kurset har givet mig redskaber til at udvikle mig selv, og lede efter og finde den Indre Verdensmester frem. Det har også givet mig rigtig mange redskaber til at kunne støtte og guide dem der måtte ønske en forandring i deres liv. Jeg arbejder med min egen virksomhed og som pædagog og det at have været med på dette kursus har givet mig et utroligt indblik i og redskaber til, hvordan jeg kan støtte og guide andre til også at nå deres mål og ønsker for livet. Jeg vil slutte af med at sige - Min rejse er kun lige begyndt;-)

 

 


 

Cristina KlastrupDet jeg har fået ud af i et coachforløb hos Tina er, at jeg tænker mere over hvordan jeg strukturere min tid på, der er kommet mere fokus på hvordan jeg arbejder med mit team. Jeg har fundet ind til hvilke værdier der betyder mest for mig. Cristina Klastrup 44 år og selvstændig.

 

  

Berith

Coaching forløbet hos Denive var en gave til mig selv.
For mig er det så simpelt, at hvis jeg vil udrette noget som menneske og som selvstændig, så skal jeg forholde mig til hvordan jeg griber ikke bare verden an, men også mig selv. Jeg har igennem forløbet fået fantastiske redskaber som ikke bare skabte en her-og-nu ændring, men som jeg kan tage frem i fremtiden og bruge i forhold til forskellige problemstillinger.
Som selvstændig er der rigeligt at bruge penge på i fht markedsføring mv., men den vigtigste reklamesøjle vil ALTID være dig selv, og det er ikke nok at du bare har en pæn jakke på ;-) 

Hvad har jeg så fået med mig?
Jeg har bl.a. fået nogle helt konkrete arbejdsredskaber jeg bruger dagligt i fht. at bruge min tid konstruktivt og jeg har fået nogle Aha oplevelser i fht. mine handlemønstre. Jeg er så glad for at jeg valgte at give mig selv denne gave. Så står du lige og mangler en gave til dig selv, så kontakt Tina og jeg lover.... Du vil ikke fortryde den rejse du kommer på. Berith Husum Højslet, SBH Velvære For All. Aalborg.

 


 

MarianneJeg har været utrolig glad for samtalerne med Tina, da hun på sin helt egen specielle måde har fået mig til at finde ind til mit "sande jeg" og alle de værdier, som lige netop jeg står for. Det har været en meget stærk oplevelse for mig og har givet mig meget mere selvtillid, hvilket jeg fremover kan bruge både på arbejdet og i min fritid. Jeg kan varmt anbefale Tina til alle andre, der har brug for et lille skub i den rigtige retning. Marianne fra Nordjylland.

 

 

 


 

Bianca

Jeg har i forbindelse med mit job som pædagogmedhjælper, fået tilbudt coachsessioner hos Tina-DenIVe. Her skulle vi finde vores værdier og lave livs/arbejdshjul. Det var virkelig lærerigt mht mine værdiger. Jeg fandt ud hvad der betyder mest for mig og hvad jeg kan gøre for at opnå det. Det blev pludseligt meget tydeligt, det stod næsten i NEON på papiret. Man ser de mønster man arbejder ud fra og ser hvor små tiltag der skal til for at kommer væk fra dem- hvis det er det man ønsker. Jeg fandt i hvert fald ud af hvem JEG er og hvem jeg gerne vil være. Og hvordan jeg vil leve MIT LIV... Jeg kan kun varmt anbefale Tina, da man føler sig tryg i hendes selvskab og hun er rigtig dygtig til at finde ind til kernen. Man bliver totalt fyldt med energi og tro på fremtiden efter nogle timer sammen med hende... Bianca. 38 år.

 


 

TrineI forbindelse med mit arbejde fik jeg tilbud om coachsessioner hos Tina, hvor jeg bl.a. har arbejdet med værdier og livs- og arbejdshjul, hvilket har givet mig en indsigt og forståelse for, det hele menneske jeg er. Det visuelle billede som kom ud af mit livs- og arbejdshjul, har gjort det tydeligt for mig, hvor mine prioriteringer ligger henne, både privat og arbejdsmæssigt.
Trine Badsberg 27 år, pædagog. 


 

 


 

Charlotte

Jeg har haft den berigende oplevelse at blive coachet af Tina.
Tina er et dejligt varmt og energisk menneske, med en meget smittende energy. Hun er engageret og indsigtsfuld og føre mig sikkert igennem coachsessionen, med at fastholde mit focus, pirre min nysgerrighed til at udfordrer mig selv, til at lukke op for gemte resourcer og hun fanger de små nuance. Tina har en kærlig flabethed/humor, der gang på gang har kaldt smilet frem, når selv erkendelsen har ramt min bevidsthed om mine egne strategier og overspringshandlinger, som ligger som forhindringer for at jeg  når mine mål . Tina formår at fastholde mig i at kigge med åbne øjene på mit eget liv og hjælper mig til at få øje på MIN  indre verdensmester. Jeg går fra coacsessionen med en stærk motivation og en tydelig plan for hvordan jeg når mine mål. Som faglig sparringspartner er hun opmærksom og kompetent, og man får altid en direkte, ærlig og hjertevarm feedback. Knus - Charlotte Bakkemose


LouiseJeg blev anbefalet Tina, af min chef, som også havde brugt hende.
Hos Tina fik jeg udarbejdet en plan på mit projekt, nyt firma. Tina hjalp mig med at finde mine værdierne og målene i det kommende firma. Hun støttede og gav mig modet til kæmpe med kommunen om diverse rettigheder og regler. Efter en session var jeg prop fyldt med glæde og iver på at komme i gang med det nye firma. Tina er en yderst behagelig person, som jeg til enhver tid og mulighed, gerne vil bruge igen. Hilsen Iværksætter - Louise Nielsen 28 år Åbybro.


MereteJeg har haft en helt og aldeles fantastisk og konstruktiv coaching med Tina, hvor vi satte fokus på ”Hvad handler min ukoncentration om”. Til at starte med var jeg helt sikker på, at jeg godt vidste, hvad det handlede om, men vi nåede frem til et helt andet sted, end jeg havde kunnet forestille mig, men det gav bare SÅ meget mening, og det gav grin og smil på læben i en grad, som jeg ikke har haft længe. Og så var det bare et vigtigt fokus for mig at få i min videre udvikling, som jeg skylder Tina en stor tak for at hjælpe mig med. Jeg kan virkelig anbefale at kontakte Tina, hvis du ønsker udvikling, for hun formår med en lethed at finde frem til de rigtige steder at arbejde. Alle sessionerne foregik over skype hvilket virkede utroligt godt - Hilsen fra Sjælland.

 


 

Tankevækkende efter en coachsession med Tina, bliver det hele pludselig meget tydeligt for mig og giver rigtig god mening. Nu ved jeg hvad jeg skal gøre, for at gå efter mit mål. Hilsen en glad medarbejder i Frederikshavn.

 


 

Jeg har været i et terapiforløb og Tina har på den fineste, nærværende og respektfulde måde skabt et trygt rum, hvor jeg stille og roligt har kunne kigge på mine mønstre og sortere i dem jeg gerne ville ændre på. Jeg har i dag fået en større opmærksomhed på rejsen hen imod mit mål, i stedet for at min opmærksomhed førhen var rettet på selve målet. Men jeg har fået en ny bevidsthed omkring, hvad er der ved at nå målet man drømmer om, hvis processen derhen har været et sand mareridt J Min rejse blev en langt lettere og lysere proces, fyldt med energi, nærvær, livsglæde og de op/nedturer der fulgte med, gjorde at jeg følte mig levende undervejs.
2014 - Lene 47 år og leder i Aalborg.

 


 

Tak forbi du var med til at få mig til at blomstre og jeg blev opmærksom på, hvornår jeg følte mig noget værd i kraft af mig selv, og ikke kun under indflydelse af andre mennesker. December 2014 Merete 41 år.

 


 

Det visuelle billede der er blevet skabt gennem coachsessionen har givet mig et klart og realistisk overblik, over mulighederne og forhindringerne på min vej. Nu er jeg blevet bevidst om, hvordan jeg skal begynde min rejse, hen imod mit mål – Tak for det Tina.
Hilsen en medarbejder i Frederikshavn oktober 2014.

 


 

Efter en coachsession er jeg topmotiveret hen imod mit mål, jeg kan mærke glæden og den indre styrke og har fundet frem til de ressourcer jeg skal anvende, for at komme helt i mål. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Tina som coach.

 


 

Jeg havde længe haft en drøm om at løbe en ½ maraton og gennem et coachforløb blev min drøm både realistisk og målrettet – step by step. De dage hvor der var modvind og mine ben var tunge og det regnede og blæste – tænke jeg på ”Den Indre Verdensmester”. Tina har både været min coach og blev sidenhen også min personlig træner, da hun kunne få det bedste frem i mig og det hele blev meget lettere og lysere. Sammen med Tina finder jeg ”mit indre smil frem”. September 2015 - personlig træningsforløb ind i 2015.
Med venlig hilsen Helle B - 50 år - Åbybro.

 


 

Jeg kan på det varmeste anbefale Tina som både coach, personlig træner. Hun er inspirerende, nærværende og livsglad, hvilket har smittet af på mig, gennem hele processen hen imod mit mål. Jeg gjorde drømmen til virkelighed.
Hilsen Pernille 37 år - skolelærer i Aalborg Kommune.

 


 

Det er virkelig sjovt at opleve hvordan mine omgivelser, har lagt mærke til forandringerne med mig og åbenlyst kommenteret det, selvom de ikke var klar over, jeg var i gang med et coachforløb. Der er dage, hvor jeg føler mig som ”Den Indre Verdensmester”.
Hilsen Lotte - arbejder i sundhedssektoren.

 


 

Synes du er rigtig dygtig og det giver rigtig god mening, har allerede taget det første gode valg i aftes og føler mig glad og let indeni, det kan kun blive godt Tina.

 


 

Den største bevidsthed jeg har fået sammen med Tina, er hvor stor indflydelse jeg har på mine egne indre ”stemmer”, det er min egen indre dialoger, der enten støtter eller forhindre mig i at nå det jeg drømmer om. Hilsen Louise fra Brønderslev - som arbejder med børn og unge.

 


 

Jeg har længe overvejet et karriereskift, men turde af forskellige grunde ikke rigtig springe ud i det, men efter 3 coachsessioner hos DenIVe.dk tog jeg udfordringen og fandt modet til at blive iværksætter. Jeg har gennem coaching fået en bevidsthed om, min indre verdensmester og tror nu på at min drøm går i opfyldelse.
Knus Mette 26 år 2014.

 


 

denive droem