Coaching og mindset

Bliv ”kaptajn” i dit eget liv og tag styring mod det liv, du ønsker dig.

Coaching er et professionelt og dynamisk samarbejde med fokus på dig, dine styrker og din udvikling. Coaching er et fortløbende og professionelt samarbejde, der sætter dig i en tankevækkende og kreativ proces, der inspirerer og udvikler dig til at maksimere dine personlige og faglige potentialer.

Coachen er din katalysator der hjælper dig med at intensivere din egen læring, indsigt, udsyn, refleksion og bevidsthed, så du kan forbedre dine præstationer og forstærke din livskvalitet og dermed manifestere på en lettere, sjovere og mere energifyldt måde i dit liv.

Jeg har stor succes med at kombinere coaching og mindset, fordi jeg har erfareret at det giver den bedste indsigt, forståelse og bevidsthed, som skaber resultater på kortere tid. Der følger altid helt konkrete praktiske opgaver med, som kan implementeres i din dagligdag med det samme og som virker.

Jeg tilbyder coach og mindset forløb.
Drømmer du om at udleve dit potentiale, leve et mere energifyldt liv, hvor livsglæden og kreativiteten flyder igennem dig. Er du kørt fast i dig selv, dit job/karriere og/eller familieforhold og ønsker du inspiration og nye muligheder, så lad mig hjælpe dig med at finde ind til kernen, så du kan gøre dine drømme til virkelighed.

Jeg tilbyder coaching private og virksomheder i forhold til målsætning af din virksomhed, hvor jeg inspirerer og motiverer til nytænkning. Jeg har stor succes med at coache både medarbejdere og ledere i forandrings- og fusionsprocesser.


Hvordan foregår coaching?

 • Jeg coacher enten ved personligt møde i mine lokaler eller hos dig.
 • Jeg coacher også via telefon, messenger, skype og/eller webkonferencer.
 • Alle coachforløb bliver individuelt aftalt og afstemt efter dit behov og emne.


Så grib dagen og...

 • Åben dit hjerte
 • Nå i mål med dine drømme
 • Lær at manifestere med lethed
 • Forbedrede dine relationer til andre
 • Find ind til hvad du drømmer du om
 • Få mere nærvær, energi og overskud
 • Få større indsigt, udsyn og bevidsthed
 • Mærk din motivation og kreativitet spire
 • Skærpet evne til at tage gode beslutninger
 • Bedre planlægning og prioritering af din tid
 • Tag den rigtige action med det rigtige mindset
 • Visioner og mål ud fra dine værdier, ønsker og behov
 • STOP med at begrænse dig selv, gennem din tankegang, overbevisninger og gamle reaktionsmåder


Savner du balance i dit liv, mellem det indre og ydre? Vil du gerne være mere tilstede i nuet og holde fokus på dine mål? Drømmer du om at hvile i dig selv og finde fred og harmoni i dit indre og mærke at det er nok, bare at være DIG? Så starter det første skridt med at tage beslutningen om, at du er klar til rejsen.
Du kan jo spørge dig selv, hvis ikke nu, hvornår så?

Livet har så stor værdi, lev det før det er forbi”.


Coachkursus - Den Indre Verdensmester

Coach kurset er til dig der gerne vil kende teorierne bagved coaching, som ønsker at udvikle dine kommunikative færdigheder, så du hjælpe mennesker dybere ind til deres kerne. Kurset henvender sig til dig der gerne vil gøre en forskel for andre mennesker, eller til dig der går op i personlig udvikling og som gerne vil knække koden til Din Indre Verdensmester.

Du lære hvordan du kan coache dig selv, fordi du får værktøjskassen fyldt med redskaber, så du kan skrue på dine vaner, strategier, mønstre og overbevisninger. Ofte kommer vi mennesker til at modarbejde os selv på vejen mod vores mål og drømme, fordi vi ikke er bevidste eller har de redskaber der skal til, for at vi kan støtte os selv og leve det liv vi drømmer om.

Kurset er bygget op af moduler, hvor du får undervisning, videoer og lydfiler sammen med dit materiale, hvor redskaber og metoder er illustreret. Undervisningen foregår som live coachsessioner enten fysisk her hos mig, eller via Skype eller Messenger.

Du gennemgår selv de redskaber og metoder du undervises i, hvilket giver det bedste resultat, så kurset tager udgangspunkt i dig og dine mål. Du er velkommen til at anvende mine redskaber, metoder og modeller, hvis du vil ud og gøre en forskel for andre mennesker efterfølgende.


Coach kurset indeholder:

5 timers teori
2 timer videoer
10 timers live coaching
Opfølgning og evaluering

Til dig:

Der vil lære kommunikationens kunst
Der ønsker at lære hvordan du mestre dit mindset
Ønsker at kende til overbevisninger, vaner og strategier
Vil vide hvordan vi kan ændre vores begrænsede overbevisninger
Vil lære hvordan du sætter dig mål og altid kan nå i mål med dine mål
Der ønsker at tage action, sætte fokus og udvikle dit fulde potentiale

For dig der vil:

Udvikle Din Indre Verdensmester
Kende redskaber, værktøjer og metoder
Hjælpe andre med at komme helt ind til kernen
Udleve dit autentiske jeg og stå frem i dit eget lys og gøre en forskel


Hvad fortæller andre?

Hvorfor valgte du at tage dit coachkursus hos den Indre Verdensmester?
Fordi jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for et lille skub og nogle redskaber til at kommer derhen, hvor jeg gerne ville. Det fik jeg indtryk af at Tina kunne hjælpe mig med. Hvad drømte du om at få ud af kurset? Afklaring på min fremtidige karriere.

Oplevelsen var spændende og lærerig
Samt meget udviklende på det personlige plan. Konkrete og praktiske redskaber, lige til at tage i brug. Jeg har fået afklaring på min fremtidig karriere, fundet en ny motivation og redskaber til at bruge ift. fremtiden og min nye plan. Jeg vil til enhver tid anbefale coachkurset til andre i mit netværk, fordi det virker. Kærlig hilsen Mette Soelmark

Min største udfordring inden jeg startede på coach kurset
Var at jeg holdt fast i at skulle gøre ligesom alle andre! Jeg glemte at gøre det på min måde og manglede mod og gennemslagskraft i forhold til at holde fast i min hestetræning. Jeg drømte om at lykkedes med flere af mine andre kompetencer i min virksomhed, således at jeg ikke behøver at slide så hårdt. Min konklusion er at det virker, mit mindset er helt anderledes positivt med vilje og troen på at jeg får success med den del også. Jeg har nu i samarbejde med Tina, udviklet Dansk Hovbeskærer Uddannelse og er så GLAD og STOLT. Tusinde tak Tina / Dorte Rickert

Jeg meldte mig til kurset
Fordi jeg til daglig arbejder som personlig træner og kostvejleder og søgte redskaber til bedre at kunne motivere mine kunder. Og det har jeg i den grad fået. Det har været super spændende og også udfordrende. Der var masser af nye ting at arbejde, ikke bare for mine kunder men også mig selv.
En anden ting jeg også fik med, var ideerne og motivationen til hvordan jeg fremad skal arbejde på min egen virksomhed. Så nu er det bare at komme i gang – TAK Tina. Hilsen Susanne

Jeg valgte at tage coach kursus hos Den Indre Verdensmester
Fordi jeg vidste jeg havde brug for redskaberne og Tina virkede ærlig og troværdig. Jeg drømte om at blive autentisk og leve et ærligt liv. Det har været en spændende og lærerrig rejse, hvor jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg er undervejs blevet klogere på hvordan jeg kommer tættere på mig selv, mine mål og drømme.

Det kræver tålmodighed, vedholdenhed og tager tid.
Jeg har fået en bevidsthed om at det er godt og vide hvor jeg gerne vil hen, vide hvor jeg er nu og så behøver jeg ikke kende slutresultatet, fordi det skaber jeg mens jeg går vejen. Jeg har fået større kendskab til min vision, mine værdier og styrker. Redskaber og metoder som kan bruges både privat og professionelt.

Jeg har fået mere ro i mit liv og føler i dag at jeg lever et autentisk og ærligt liv.
Jeg vil anbefale Tina fordi hun er troværdig, ærlig og giver rigtig meget af sig selv i processen. At Tina tilbyder sig som livslinje, hvis der skulle dukke noget op mellem sessionerne, gør at jeg har følt mig tryk og i gode hænder. Det har været en god vekselvirkning mellem teori, hjemmeopgaver og samtaler under coachkurset. Jeg har været rigtig glad for videoerne, som jeg synes er rigtige gode. Med venlig hilsen en anonym kvinde fra Nordjylland.

Min største udfordring inden jeg startede forløbet
Må have været at mærke efter i mig selv, afkode følelsen og anerkende den - være mere nede i kroppen og mindre i hovedet. Jeg drømte om at jeg, via forløbet, ville få nogle redskaber til at lære mig selv endnu bedre at kende (mine følelser og mine grænser), og nogle redskaber til hvordan jeg kan nå mine mål og drømme. Det synes jeg, at jeg har fået - jeg er slet ikke færdig, det bliver jeg nok aldrig - men jeg er super godt på vej. Det gør mig glad indeni at jeg ved at jeg gør noget godt for mig selv, og jeg synes det er den fedeste og mest spændende rejse at tage på - altså rejsen ind i mig selv, og mod mine drømme og visioner.

Derudover kan jeg nikke genkendende til hvilken forskel det har gjort i mit liv at jeg har fået vendt min indre vrede til taknemmelighed - det er seriøst en gave jeg har givet mig selv, og egentlig også de nærmeste omkring mig. Jeg kan MÆRKE at jeg bliver helt rørt af taknemmelighed nu hvor jeg skriver det. Tak for din forståelse og rummelighed - det har været en fornøjelse, at komme hos dig.
Varme hilsner Malene Skov.

Da jeg startede forløbet “success strategi virksomhed"
Havde jeg mange udfordringer med ikke at kunne få mine redskaber til at virke. Jeg følte hele tiden jeg lige skulle have dét og dét kursus og så virkede det nok for mig, Jeg kom bare aldrig videre. Jeg drømte om at få hjælp til at få det hele sat i struktur og stillet op så jeg pludselig kunne se success. Jeg drømte om klarhed mht. hvilke skridt jeg skulle tage i min virksomhed især i forhold til success og de rigtige klienter.

Forløbet har givet mig klarhed omkring hvor vigtigt det er ikke med hovedet at forcere noget omkring min virksomhed, men altid at tage fat omkring hovedproblemet som i mit tilfælde var på privatfronten. Hvor jeg oplevede hele tiden at komme op mod en mur, da jeg ikke følte ligeværdighed i mit ægteskab.

Først efter en meget kraftig ”udrensningsproces” i privat livet, mit forhold til mig selv og mine omgivelser, kunne jeg indefra mit hjerte mærke og blive helt klar til arbejdet med redskaber mht. success i min virksomhed.

Tina har været fantastisk fordi hun ikke har kørt hele programmet af omkring “success strategi virksomhed”, men netop ladet processen komme igennem vedr. alle de andre nødvendige processer, som pressede sig på.

Tina har været min trofaste støtte, selv i forbindelse med at hun var på 5 ugers ferie, aldrig længere væk end et Skype møde eller Messenger møde/besked. Jeg føler der er sket så mange nødvendige ting for mig privat – Jeg føler i dag en stolthed over at være nået hertil. Nu er jeg total klar til endnu mere success oplevelse, som også handler om klarhed og nye skridt i min virksomhed.

Jeg er så taknemmelig for at have materialet liggende fra Tina vedr. mit coachforløb og glæder mig meget til at tage hul på dette, samt nu et videoforløb som Tina også skal hjælpe mig med i min virksomhed.
De kærligste hilsener Lisbeth Grud-Leth

Hvorfor henvendte du dig?
Fordi mit coachkursus hos Tina gav mig ideen og lysten til at prøve at lave online-forløb. Og Tina gav mig troen på at jeg kunne og at det ville kunne bruges.

Hvad drømte du om at få ud af det?
Et forløb som kan gøre min hverdag lettere (timemæssigt på job), altså et forløb som kunne give andre dét jeg har. En sund hverdag både kost, træning og mindset, et forløb som vil sælge.

Hvordan var oplevelsen?
Super, der har været hjælp til ALT og jeg er blevet presset på en måde, som er sund for mig og som har rykket mig videre.

Hvad har du fået ud af det?
Er færdigt udarbejdet online forløb og nyt logo til mit firma. Jeg er blevet klogere på hvad jeg vil. Jeg har lært at flere end jeg regner med, kan bruge det jeg har at tilbyde og jeg har endnu engang lært, at jeg kan hvad jeg vil.

Hvorfor vil du anbefale det til andre?
Fordi du finder ind til kernen. Det er inspirerende med dine ideer og tanker som du sætter i spil. Tina du er så god til at holde den røde tråd og strukturere det hele undervejs. Jeg er blevet presset helt derud så jeg har fået det optimale ud af mig selv. Hjælpen til det hele er der undervejs (coaching, mindset, opsætning, logo mv.) De varmeste anbefalinger Susanne Christiansen dukanhvadduvil.dk

Jeg valgte at tage coach kursus hos Den Indre Verdensmester
På grund af Tinas evner og empati. Jeg drømte om at blive bedre til at vejlede andre gennem coaching, samt mig selv. Oplevelsen var rigtig god. Tina er altid top engageret. Videoerne er gode med gode øvelser. Jeg er kommet meget tættere på min egen indre verdensmester og bruger coachingen i mit daglige virke. Jeg vil anbefale alle andre der gerne vil tættere på sig selv eller blive klogere på sig selv, fordi det formår Tina at få en til, gennem hendes kærlige udholdenhed. Tina har fanget mig på den helt rigtige måde, og er kommet ind til kernen og har ikke kunnet slippe udenom. De bedste hilsener Marianne Søgård mariannesoegaard.dk

Jeg valgte at komme i coachforløb hos Den Indre Verdensmester v/Tina.
Fordi min mor fandt hende på nettet og jeg havde brug for hjælp til at finde glæden og ikke være så trist. Jeg drømte om at få hjælp til ikke at være så negativ og ked af det i hverdagen. Min oplevelse har været rigtig god, Tina er så sød og det er dejligt at komme hos hende og sådan har det været hver gang. Jeg har gennem mit forløb fået brugbare værktøjer der hjælper mig og jeg kan 100 % mærke jeg er blevet meget mere glad. Jeg vil anbefale Tina, fordi hun er så dygtig og ved hvad hun laver. Tina er god til at være tilstede og hjælpe mennesker. Kærlig Hilsen Line Ottesen 19 år.

Copyright © 2014 DENIVE.dk. All Rights Reserved. Design & Developed by TK-Andersen.dk