Book et Foredrag

Vejen til din indre energikilde
Har du brug for mere ro, overskud og energi i en travl hverdag. Tina Katja Lund Andersen er coach og mindset ekspert og har stor succes med at inspirere og motivere deltagerne i foredragssalene. Få praktiske redskaber, indsigtsfuld teori og vækket bevidstheden, gennem et utraditionel, passioneret og autentisk foredrag, hvor du får ny inspiration og redskaber med hjem.

Sådan gør du drømme til virkelighed
Mange mennesker stopper med at drømme, når først de har etableret sig og pludselig en dag ”vågner du op” og tænker måske, hvorfor er det lige jeg gør, det jeg gør! Det kan både være professionelt, personligt og/eller privat.

Endnu flere mennesker har gennem store dele af deres liv, serviceret alle omkring sig, børn, familie, venner og arbejdspladsen, ved at sørger for at alle andre har det godt, før det var tilladt at tænke på sig selv. Er du en af dem der altid tænker på alle andre, før du tænker på dig selv. Kan du måske have svært ved at mærke dig selv, glemt hvad du drømmer om, er kommet helt væk fra dine kerneværdier!

Kunne du tænke dig at have mere energi, overskud og glæde i dit liv? Finde et dybere livsformål, finde ind til kernen, essensen, det autentiske inde i dig? Være kreativ, motiveret og have lyst til livet? Få balance mellem din indre og ydre verden?

Jeg har skrevet E-bogen ”Sådan gør du drømme til virkelighed”, tilmelder du dig min nyhedsmail modtager du bogens 5 kapitler. Jeg holder også foredrag og kommer både ud i foreninger, til arrangementer og arbejdspladser rundt om i landet.Skab trivsel og arbejdsglæde

I 2014 skabte jeg sammen med mine medarbejdere, den bedste trivselsundersøgelse i Frederikshavn Kommune. Jeg valgte at sætte "Den Indre Verdensmester" på dagsordenen.

For at skabe en vinderkultur på din arbejdsplads er der brug for dygtige medarbejdere. Men uanset hvor dygtige dine medarbejdere er, når I kun jeres fælles mål, hvis I samarbejder optimalt.

Hvad kendetegner en vinderkultur? Hvordan får man det bedste frem i sine medarbejdere? Knæk koden og få skabt høj trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen, så I sammen kan håndtere de høje krav, der stilles til jeres virksomhed.

I foredraget Den Indre Verdensmester inspirerer og deler jeg alle mine praktiske redskaber med dig. Foredraget handler om, hvordan vi sammen skaber mere trivsel, livsglæde, energi og overskud i en travl hverdag. Hvordan vi får det bedste frem i os selv og hinanden, så lige præcis din arbejdsplads bliver den bedste udgave af sig selv og skiller sig ud fra alle de andre.

Trivsel der er med til at gøre en forskel, Tina har bevist - Det Virker!

Frederikshavn Kommune havde på et temamøde valgt at sætte fokus på trivsel og arbejdsglæde. Vi vil altid gerne lære og altid gerne have noget med hjem fra de møder vi holder. Vi inviterede Tina (som valgte at tage en medarbejder med) ind til et foredrag, hvor hun skulle fortælle om det de har gjort i relation til trivsel og arbejdsglæde.

Ungdomsgården Hånbæk havde i 2013 kommunens dårligste resultat på trivselsundersøgelsen og det valgte deres leder Tina at gøre noget ved. Det var en sej kamp, men den blev vundet med ihærdighed, ydmyghed, omsorg for hinanden og ved at lytte til det der blev sagt, men sandelig også til det, der ikke blev sagt.

Et resultat der endte med at Tina sammen med sine medarbejdere, skabte den højeste trivsel i Frederikshavn Kommune.

Ja – man kan bare sige, begejstre, motivere og inspirere det kan Tina, vi kan, vi vil og vi tør, sådan kan det kort siges om Tina, alle udfordringer blev imødeset i øjenhøjde og de ansatte blev taget med på råd. Frederikshavn Kommune kan anbefale at man tager en snak med Tina, hvis man har minus på trivselskontoen, hun har redskaber og udbytte der sætte kontoen i plus.

Februar 2015. Hilsen Lilly Pedersen - Trivsels- og sundhedsfremmekoordinator i Frederikshavn Kommune.
Fra mistrivsel til HØJ arbejdsglæde - en historie fra det virkelige arbejdsliv!

Tina Katja Lund Andersen har deltaget på 3 lederkonferencer for offentlige leder, hvor hun har bidraget med sin personlige historie om at ændre stemningen i en personalegruppe fra mistrivsel til

trivsel. Det gjorde hun i samspil med en af sine ansatte. Emmet var utroligt relevant for deltagerne på konferencerne, som udtrykte stor tilfredshed og genkendelse efter oplægget. Tina er en fighter og det mærker man tydeligt i oplægget, hvor hun fremstår stærk og til stor inspiration for deltagerne (ledere).

De 3 Foredrag forløb i perioden 2014/2015. Marketingskonsulent Lederne: Rikke Pi Lind
Foredraget Den Indre Verdensmester

Deltagergruppen og gav dem indsigt i hvorfor det er vigtigt med det rigtige mindset, men også en tro på at hvordan vi hver især kan for at få tingene til at lykkedes. Den illustration Tina lavede gennem en coachsession på gulvet foran alle deltagerne virkede meget mere end ord, det var en rigtig stærk oplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale Tina fra DenIVe.dk til både private og virksomheder. Jeg oplevede Tina fik sat flow i en positiv energi og rigtig positiv stemning hos deltagerne.
Hilsen Nina Svendsen, Lemvig 2015
Jammerbugt Bibliotekerne har afholdt et vellykket foredrag ”Find din indre verdensmester”

Med Tina Lund Andersen, hvor vi fik et fint indblik i Tinas bagrund, livsholdning og ikke mindst hendes ukuelige optimisme. Hun gav os en kort indføring i de redskaber, som kan anvendes i

henhold til at tage styring over sit eget liv og udvikle en positiv livsholdning. Hun tog bl.a. afsæt i publikums egne problematikker til at demonstrere, hvordan man med få midler kan ændre sit mindset i en mere positiv retning. Som tilhører kan man ikke undgå at blive grebet af hendes smittende engagement og viden. Hun har afgjort meget på hjerte.Copyright © 2014 DENIVE.dk. All Rights Reserved. Design & Developed by TK-Andersen.dk