Book et Foredrag

Lad den værste dag blive den bedste dag

En ulykke for 21 år siden ændrede Tina Katja Lund Andersens liv. Hendes kæreste, Kurt Andersen, styrtede ned med sin paraglider ved Bulbjerg fyr, brækkede ryggen og mistede sin førlighed fra brystkassen og nedefter.

Ulykken ændrede totalt livet for det unge par. Kurt var selvstændig med dykkerfirma og glædede sig til at bruge den uddannelse som paraglideinstruktør, som han netop var blevet færdig med. Nu var han dømt til et liv i kørestol.

På det tidspunkt gik det op for Tina, at hun tidligere havde levet på et ubevidst plan, som om hun havde bevæget sig rundt i sovende tilstand uden retningsfornemmelse. Hun søgte svarene på livets spørgsmål i den fysiske verden, men fandt dem ikke. Tina kom i en bevidsthedstilstand, der blev et fristed, hvor hun mærkede energier og stemninger og fandt svarene på sine mange spørgsmål - i hendes eget indre univers.

Tina, har senere uddannet sig som Mindset-ekspert og coach og debutererede som forfatter 2020. I foredraget ‘Fra Strategi til Succes - følger du strømmen eller lever du drømmen’ åbner hun den værktøjskasse, som hun selv benytter, når hun vejleder andre, der har brug for at komme videre i livet. Foredragsholderen anviser, hvordan man ved at træffe bevidste valg og med hjertet åbent kan komme et helt andet sted hen, end man nogensinde havde troet.

Tina deler rundhåndet ud af værktøjer til bl.a. at skabe Vision, sætte mål, træne Mindset, dykke ned i sit Inner Game og opnå balance mellem sin indre og ydre verden.


Mindset-ekspert og coach Tina Katja Lund Andersen viser, hvordan du skaber Visionen, sætter målet, træner dit Mindset, dykker ned i dit Inner Game og opnår balance mellem din indre og ydre verden. Gennem strategi og bevidst handling skaber du forvandlingen. Taknemmelighed og selvkærlighed åbner dit hjerte og forløser fortidens smerte.

Med foredraget ’Fra Strategi til Succes – følger du strømmen eller lever du drømmen?’ får du værktøjskassen, vi aldrig fik. Et banebrydende, energifyldt og inspirerende foredrag, som sætter fokus på hvordan du kan udleve dit potentiale og gøre drømme til virkelighed. Se priser her
Vejen til din indre energikilde
Tina har stor succes med at inspirere og motivere deltagerne i foredragssalene. Få praktiske redskaber, indsigtsfuld teori og vækket bevidstheden, gennem et utraditionel, passioneret og autentisk foredrag, hvor du får ny inspiration og redskaber med hjem.

Sådan gør du drømme til virkelighed
Mange mennesker stopper med at drømme, når først de har etableret sig og pludselig en dag ”vågner du op” og tænker måske, hvorfor er det lige jeg gør, det jeg gør! Det kan både være professionelt, personligt eller privat.

Endnu flere mennesker har gennem store dele af deres liv, serviceret alle omkring sig, børn, familie, venner og arbejdspladsen, ved at sørger for at alle andre har det godt, før det var tilladt at tænke på sig selv. Er du en af dem der altid tænker på alle andre, før du tænker på dig selv?

Har du brug for mere ro, overskud og energi i en travl hverdag?
Finde et dybere livsformål, være kreativ, motiveret og have lyst til livet?Skab trivsel og arbejdsglæde

I 2014 skabte jeg sammen med mine medarbejdere, de bedste trivselsresultater i Frederikshavn Kommune.
Vi satte "Den Indre Verdensmester" på dagsordenen.

For at skabe en vinderkultur på din arbejdsplads er der brug for dygtige medarbejdere. Men uanset hvor dygtige dine medarbejdere er, når I kun jeres fælles mål, hvis I samarbejder optimalt.

Hvad kendetegner en vinderkultur? Hvordan får man det bedste frem i sine medarbejdere? Knæk koden og få skabt høj trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen, så I sammen kan håndtere de høje krav, der stilles til jeres virksomhed.

I foredraget Den Indre Verdensmester inspirerer og deler jeg alle mine praktiske redskaber med dig. Foredraget handler om, hvordan vi sammen skaber mere trivsel, livsglæde, energi og overskud i en travl hverdag. Få redskaberne til hvordan får vi det bedste frem i os selv og hinanden, så jeres arbejdsplads bliver den bedste udgave af sig selv og adskiller sig fra de andre.
Foredrags anmeldelser

Et fantastisk og lærerigt foredrag som virkelig sætter tankerne i gang med hensyn til, om jeg lever livet, mens jeg har det. Netop at spørge mig selv om jeg lever drømmen eller følger strømmen. En pointe jeg straks vil handle på er, at være opmærksom på, er at jeg er et gennemsnit af de 5 personer jeg er mest sammen med, det er tankevækkende.

Kh HelleDet var et helt fantastisk foredrag, og meget rørende på en måde. Specielt historien om din mand rørte mig dybt. Du sender virkelig noget god energi ud når du står der og fortæller, kan på det varmeste anbefales.

Knus fra Tanja fra Gråsten.Kære Tina, tusind tak for et fantastisk seminar på hotel Fåborg Fjord, du ramte lige ind i mit hjerte, så jeg var fantastisk glad for at vinde din bog og begynde min/vores drømmerejse. Jeg følte dit budskab mere end jeg har gjort på mange andre tilsvarende inspirations kurser. SÅ NU har jeg det rigtige redskab i hånden, en fantastisk flot bog du har lavet.

KH. Susanne Lund.Tusind tak for dit indlæg på vores konference i Fåborg, Det ramte lige ind i hjertet, du taler så direkte og forståeligt, så troen på at jeg kan flytte mig og finde min mission i livet kommer tilbage. Vi har som familie været igennem mange udfordringer, men i dag ser vi utroligt optimistisk på tilværelsen og kan mærke at det gør en kæmpe stor forskel.

Så med din nye bog i hånden ser jeg frem til en spændende rejse TAK.Tina, dit foredrag er så levende og tryllebindende lige fra start. Din formidling er knivskarp, og man kan mærke dig og din vej igennem det du står og siger. Du er ikke bare en lærer der står og videregiver noget du selv har lært, du er en mentor der med hjerte og indlevelse, på en fantastisk levende måde formidler dit budskab, så modtageren slet ikke er i tvivl om at du ved hvad du snakker om. Man drages ind i din beretning, så det er ligesom at være der selv. Igen får jeg den her følelse af, at alt det jeg ved i forvejen, bindes sammen på en let omsættelig måde, fordi du får 2+2 til at blive 4 på en meget forståelig og jordbunden måde. Ganske enkelt formidabelt foredrag der giver så meget lyst og motivation, til at gå i gang og selv blive en der 'lever drømmen'. TAK, bare TAK

Kærlig hilsen Nanna Pedersen.
Trivsel der er med til at gøre en forskel, Tina har bevist - Det Virker!

Frederikshavn Kommune havde på et temamøde valgt at sætte fokus på trivsel og arbejdsglæde. Vi vil altid gerne lære og altid gerne have noget med hjem fra de møder vi holder. Vi inviterede Tina (som valgte at tage en medarbejder med) ind til et foredrag, hvor hun skulle fortælle om det de har gjort i relation til trivsel og arbejdsglæde.

Ungdomsgården Hånbæk havde i 2013 kommunens dårligste resultat på trivselsundersøgelsen og det valgte deres leder Tina at gøre noget ved. Det var en sej kamp, men den blev vundet med ihærdighed, ydmyghed, omsorg for hinanden og ved at lytte til det der blev sagt, men sandelig også til det, der ikke blev sagt.

Et resultat der endte med at Tina sammen med sine medarbejdere, skabte den højeste trivsel i Frederikshavn Kommune.

Ja – man kan bare sige, begejstre, motivere og inspirere det kan Tina, vi kan, vi vil og vi tør, sådan kan det kort siges om Tina, alle udfordringer blev imødeset i øjenhøjde og de ansatte blev taget med på råd. Frederikshavn Kommune kan anbefale at man tager en snak med Tina, hvis man har minus på trivselskontoen, hun har redskaber og udbytte der sætte kontoen i plus.

Februar 2015. Hilsen Lilly Pedersen - Trivsels- og sundhedsfremmekoordinator i Frederikshavn Kommune.
Fra mistrivsel til HØJ arbejdsglæde - en historie fra det virkelige arbejdsliv!

Tina Katja Lund Andersen har deltaget på 3 lederkonferencer for offentlige leder, hvor hun har bidraget med sin personlige historie om at ændre stemningen i en personalegruppe fra mistrivsel til

trivsel. Det gjorde hun i samspil med en af sine ansatte. Emmet var utroligt relevant for deltagerne på konferencerne, som udtrykte stor tilfredshed og genkendelse efter oplægget. Tina er en fighter og det mærker man tydeligt i oplægget, hvor hun fremstår stærk og til stor inspiration for deltagerne (ledere).

De 3 Foredrag forløb i perioden 2014/2015. Marketingskonsulent Lederne: Rikke Pi Lind
Foredraget Den Indre Verdensmester

Deltagergruppen og gav dem indsigt i hvorfor det er vigtigt med det rigtige mindset, men også en tro på at hvordan vi hver især kan for at få tingene til at lykkedes. Den illustration Tina lavede gennem en coachsession på gulvet foran alle deltagerne virkede meget mere end ord, det var en rigtig stærk oplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale Tina fra DenIVe.dk til både private og virksomheder. Jeg oplevede Tina fik sat flow i en positiv energi og rigtig positiv stemning hos deltagerne.
Hilsen Nina Svendsen, Lemvig 2015
Jammerbugt Bibliotekerne har afholdt et vellykket foredrag ”Find din indre verdensmester”

Med Tina Lund Andersen, hvor vi fik et fint indblik i Tinas bagrund, livsholdning og ikke mindst hendes ukuelige optimisme. Hun gav os en kort indføring i de redskaber, som kan anvendes i

henhold til at tage styring over sit eget liv og udvikle en positiv livsholdning. Hun tog bl.a. afsæt i publikums egne problematikker til at demonstrere, hvordan man med få midler kan ændre sit mindset i en mere positiv retning. Som tilhører kan man ikke undgå at blive grebet af hendes smittende engagement og viden. Hun har afgjort meget på hjerte.Copyright © 2014 DENIVE.dk. All Rights Reserved. Design & Developed by TK-Andersen.dk