ONLINE FORLØB "STRATEGIEN TIL SUCCES"

Skab dit drømmeliv 
I mit online forløb Strategien til Succes, deler jeg værktøjskassen de fleste af os, aldrig fik med op gennem vores opvækst, skole og uddannelsessystem. Redskaber til hvad du skal gøre, for at skabe dit drømmeliv.

Der er intet hokus pokus i det her og det virker for alle, når du er bevidst og praktisere det i din hverdag. Redskaberne viser dig, hvordan du skaber visionen, finder ind til dine drømme, sætter målet, finder dit WHY, passion og dit formål med livet.

Bevidst handling skaber din forvandling, mens du får redskaberne, så du undervejs selv kan skrue, programmere og omprogrammere, dit mindset, din underbevidsthed og dine begrænsende overbevisninger. Alt det som spænder ben og forhindre dig i at nå i mål.

Jeg har guidet hundredvis af mennesker mod succes og ofte skal der ikke meget til. De fleste mennesker har en tendens til at komplicerer deres liv. Jeg forenkler virkeligheden, gør teorierne jordnære, praksisorienteret og forståelige. Jeg har været med til at gøre en forskel på direktionsniveau og på stævnebanerne med elitte juniorryttere. Redskaberne er de samme, de anvendes bare på forskellige måder.

Hvad er succes
Succes er lige præcis det, du gør det til og du har succes i dit liv, når du bliver fyldt med glæde, energi og overskud når du når i mål, med dine drømme. Derfor tager den personlige definition på succes, naturligvis afsæt i dine mål.

Hvad holder dig tilbage
De fleste mærker usikkerheden, tvivlen og frygten komme snigende! Frygten æder vores drømme, bedst som vi sover! Kender du oplevelse af at gå top motiveret i seng, for at vågne modløs op dagen efter, og slet ikke have overskud til at gøre noget. Det er fordi din underbevidsthed og bevidsthed modarbejder hinanden.

Tro det eller ej
De fleste mennesker er mere bange for lyset - end mørket! Mørket er så velkendt for mange af os. Men at stråle i vores eget lys, er virkelig noget som skræmmer de fleste. Vi er bange for at skille os ud, at føle os alene og blive forladt.

Derfor viser jeg vej
Er du klar til at tage kraften hjem og gøre drømmene til virkelighed nu? STOP med at tænke og start med at leve. Sæt dig selv i førersædet. Jeg tror på dig, støtter og hepper hele vejen. Det er fuldstændig de samme redskaber jeg anvender i mit eget liv, på mine mindset forløb og på mine uddannelser.

Du får 6 videoer på i alt ca. 2 timer, hvor jeg deler det hele med dig
Jeg tager dig med på en indre rejse, hvor vi sammen går på opdagelse i dig og dine drømme. Jeg illustrerer hvordan jeg bruger det i min hverdag, hvor jeg på 3 år skabte drømmelivet, både privat, personligt og professionelt.

PRIS for onlineforløb Strategien til Succes er 775 kr. inkl. moms

Beløbet indbetales på mobilepay: 361016
HUSK at skriv din mail i kommentarfeltet og du modtager online forløbet i din indboks.
Faktura bliver mailet til dig. Bankoverførsel Sparekassen Thy: 
Registreringsnummer 9106 Kontonummer 0002021595

Hvad fortæller andre?

Tusinde tak fordi du er kommet ind i mit liv
Selv om jeg er 43 år gammel, har oplevet mit, og har arbejdet rigtig meget med mig selv, så giver du mig noget ganske særligt. Det er som om at alle de selvhjælpsbøger, psykologtimer, psykologiundervisning, og samtaler med kloge mennesker jeg har haft (og de har givet mig meget) får du kogt ned til 5 videoer. Mvh. Heidi Møller.

De er bare så suveræne dine videoer
Du når helt ud af skærmen og ind i min stue. Kan virkelig mærke din energi og at du brænder for dét du deler. Det var lige det jeg manglede, for at komme videre. Af hjertet tak. God dag fra Jette Hansen.

Vil du have succes personligt eller arbejdsmæssigt
Så kan jeg på det varmeste anbefale online forløbet Strategien til Succes af Tina Katja Lund Andersen. Genialt og gennemtænkt onlineforløb. Venlig hilsen Krisztina Faludi.

Tak for de skønne videoer
Det er super godt arbejde og let at gå igennem! Har i dag været i gang med visionboard for privat mig og privat parforhold, og professionelt skal laves de næste dage! Pisse god proces! og har lige snydt og set nummer 2 video, så jeg ville bare lige sige TUSIND TAK - Kærlig hilsen Christina.


 • LÆS FLERE UDTAGELSER HER

  På en skala fra 1-10 (10 er højest), hvor tæt er du på dit mål?
  Jeg er på 10 - fordi mit mål var at få glæden og energien tilbage i min virksomhed og det er den nu.

  Hvad har været det nemmeste at implementere i din hverdag?
  Mærke efter at det ikke er inde i mit hoved det foregår. Jeg har fuldstændig tillid til at det hele kommer til mig i den rigtige rækkefølge. At læse/se på mit visionboard hver dag. Jeg er blevet bedre til at lukke mit hjerte op, og så er jeg glad for de små justeringer du har givet mig i min måde at tænke på.

  Det er også nemt for mig at skrive taknemlighedsdagbog
  Jeg har implementeret de redskaber du har lært mig i min dagligdag. Jeg kan nu se et større formål, med det jeg gør i mit liv.

  Jeg er klædt på til at arbejde videre med mine drømme og mål?
  Jeg er meget mere bevidst om hvordan mit mindset, visualisering, energier og mit inner game fungerer. Jeg NYDER at arbejde i "Gå Mig Glad" og ved at jeg ikke skal KNOKLE for at få tingene til at lykkedes for mig. Alt kommer min vej i den rigtige rækkefølge.

  Det har været topmotiverede og jeg synes det er vildt spændende
  Det handler om mig og mit liv og jeg er bevidst om, at jeg skal arbejde med redskaberne og mig selv i processen.

  Mit mindset har ændret sig i alle mine livsområder
  Førhen knoklede jeg og blev ved og ved. I dag når jeg det hele, på den halve tid. Tingene kommer til mig, jeg er rolig og tager det hele som det kommer. Jeg er i de høje vibrationer, kærlighed, lykke, fred og oplyst. Kærlig hilsen Heidi.

  Kender du det når en person virkelig inspirerer dig?
  Denne kvinde inspirerer mig! Hun kører online forløb lige nu - Strategien til Succes
  Måske de bedste penge du nogensinde vil investere i dit liv. De varmeste hilsener Susanne.

  Du taler lige ind i knoglerne og hjertet på mig i dine videoer i online forløbet
  Strategien til Succes. Du siger tingene lige ud så jeg kan forstå hvad du mener, og gå ud og bruge det i min hverdag. Ja der er arbejde ved det, men det virker. Tusinde tak - Knus Heidi Møller.

  Tusinde tak
  Kendte dig jo ikke, kære Tina - ej heller dine arbejdsmetoder, men efter at have gennemset første video, var jeg klar over, at jeg nu er på ret køl. Det at bruge visionboard, har jeg brugt før, og det var faktisk det, der gik forud for at møde min kommende mand.

  Nu står jeg så på tærsklen til at skulle være selvstændig
  Jeg kunne simpelthen ikke forestille mig at skulle bruge et andet værktøj. Tina - du har simpelthen fanget essensen af første skridt i en ny retning i livet. Tusind tak. Kærlig hilsen Anabell.

  Har lige set video 1 og live video 1 og kan næsten ikke vente
  Med at se de næste videoer. Du er utrolig god til at formidle budskabet. Jeg kan virkelig mærke du brænder for det du deler og er autentisk. Jeg vil elske at være med til at hjælpe med at dele det her budskab. De bedste hilsener Grethe.

  Har hørt første video her i aften
  Resultatet blev de her skitser (visionboard), som du inspirerede mig til at lave på videoen. De hænger nu på væggen i mit soveværelse, så det er det første, og sidste jeg ser hver dag. Kæmpe tak til dig Tina. Jeg er dig dybt taknemmelig, det her online forløb giver mig så meget det sidste skub mod frihed. NAMASTE Birgitte.

  Jeg hørte /så din video søndag aften
  Den om taknemmelighed. Mandag morgen fik jeg en stor skideballe på job. Jeg blev vred og følte mig uretfærdigt behandlet og tog jeg mig selv i at være på den nedadgående spiral... Så kom jeg i tanke om din video (at når du er vred på nogen), så skriver du alt det ned ved den person som du er taknemlig for. Og det hjalp mig i situationen at tænke disse tanker, og da jeg kom hjem skrev jeg taknemlige ting ned som gjorde at jeg kunne give slip! Så tusind tak søde dig - kærlig hilsen Lillian.

  Online forløbet har givet mig mange brugbare redskaber og metoder
  Jeg anvender dem både privat og i mit erhverv. Jeg kan tydeligt mærke, at du brænder for mindset og gerne deler ud af dine erfaring, det er meget inspirerende og motiverende. Kærlig hilsen Maibritt Time2fitness.

  Jeg har købt Online forløbet STRATEGIEN TIL SUCCES
  Jeg er blevet bevidst om flere ting, hvorfor vi ikke lykkes med ting nogle gange, hvad der kan tage vores fokus og hvor vigtigt det er, at tage sig af sig selv. Tina formidler det på en let og "spiselig" måde og giver ud af det der virker for hende, og de skridt hun har gået, for at finde ind til sit WHY.

  Tina har yderligere coachet mig
  I forbindelse med at jeg skulle holde foredrag, for første gang på Hillerød Horse show. Uden dette havde jeg ikke været klar, men med Tinas coaching og fastholdelse af mit WHY, kom jeg i mål og er bare så tilfreds med mig selv. De bedste hilsener Jette.

Copyright © 2014 DENIVE.dk. All Rights Reserved. Design & Developed by TK-Andersen.dk